Vallëzimi I Nuses Në Dasmën E Saj Po Mahnitë Të Gjithë Në Rrjetet Sociale


Videoja e shpërndarë nga faqja “Dasmat Shqiptare” në Facebook, ka marrë më shumë se 180 mijë shikime dhe shumë shpërndarje. Krejt kjo për shkak të vallëzimit të mahnitshëm të nuses në dasmën e saj, shkruan Gazeta Express.

Nusja hyn në mes për të vallëzuar me dhëndrin, përderisa mysafirët në dasmë formojnë një rreth afër tyre dhe argëtohen bashkë me ta.
Shikojeni vallëzimin interesant të nuses:

Leave a Reply