Vajza nuk ka flokë nga s ëmundja e ligë, këngëtari shqiptar e emocionon: Dua të jem si një vëlla për ty


Mbrëmjen e sotme në programin “Dua të të bëj të lumtur” u trajtua një histori frymëzimi dhe force, historia e vajzës së vogël, Glorias e cila prej një dekade lu fton me sëm undj en e saj.

Në studion e programit kishin ardhur tri persona tepër të afërt të Glorias, mësuesja, shoqja më e ngushte dhe psikologia e saj, të cilat nd anë me ne historinë e dh imbshme të vajzës.

Si pasojë e ki miote rap isë intensive, Glorias i kanë rënë flokët dhe për shkak të pa mundë sisë për t’i blerë një parkure, nëna e saj po zgjat flokët që të mund t’i mundësojë vajzës një paruke të re. Gjithashtu tu mor i në kokë ia ka vë shtir ësuar shumë mundësinë për të ecur normalisht dhe prandaj Gloria e ka të domosdoshme që ta shoqërojë gjithmonë dikush.

Në fu nd për Glorian ishte rezervuar edhe një surprizë e bukur, posaçërisht për të këngëtari i preferuar i saj, Butrint Imeri, i cili nuk nguroi ta ftojë publikisht në koncertin e tij të parë që do të zhvillohet pas për f und imit të pa ndem isë.

“Dua të jem vëlla pë ty”, i tha Butrinti.

Leave a Reply