Vajza e dēѕhрēruar i bën frуmēmarrje artifiсiale mamasë së infektuar me К0VID, videoja рrekēѕe bëhet virale

Një video e bërë virale në internet tregon momentin kur vajza e dëshpëruar i bën frymëmarrje artificiale nënës së saj të infektuar me K0vid në një për pjekje për t’i shpëtuar jetën në një spital të mbingarkuar në Indi, mes valës së dytë fatale të К0VIDI-t në vend.

Pamjet e marra në një spital në shtetin verior Uttar Pradesh, tregojnë dy vajza që ndodhen në afërsi të barelës ku nëna e tyre po qëndronte e shtrirë.

Pa lajmëruar asnjë mjek, njëra nga vajzat bën një frymëmarrje artificiale, megjithëse ishte e pamundur t’i shpëtonte jetën gruas së moshuar.

Mjekët shprehen se pacientja u soll në spital në gjendje kritike për jetën dhe në kohën kur mjekët e kishin të pamundur t’i jepnin ndihmën e parë për shkak të numrit të lartë të pacienteve të shtruar.
India po vuan valën e dytë më të keqe në botë të К0vid, dhe ka raportuar 368.147 raste të reja, duke e çuar numrin e përgjithshëm të vendit në 20 milionë të infektuar.

Leave a Reply