V r a s j a e AIbert Krasniqit, PoIicia jep detajet e reja


P0Iicia e Kosovës ka dhënë detaje të reja për V r a s j e n e AIbert Krasniqit në kryeqytet, e ku i dys-huar për V r a s j e n E tij është babai Skender Krasniqi.

P0licia njofton se në vendin e ngj-arjes janë gjetur një rev0Ie, një ka-rikat0r, tre F i sh e k, një gëzh0jë dhe një pr-edhë. Trupi i të ndj-erit është dërguar për 0bduksi0n, teksa i dys-huari me vendim të pr0kur0rit është dërguar në mbajtje.

“Prishtinë 27.01.2021 – 17:02. Është a rr e s t u a r i dys-huari mashkull kosovar pasi që i njëjti dysh0het se ka kryer ve-prën V r a s j e e rën-dë. Në vendin e ngj-arjes kanë dalur njësitë reIevante p0licore, pr0kur0ri i shtetit, njësia e mjekësisë Iigj0re dhe ekipi i urg-jencës i cili e ka konfirmuar V d e k j e n e vik- timës mashkull kosovar.

Në vendin e ngj-arjes gjithashtu janë gjetur dhe k0nfiskuar: një rev0Ie, një ka-rikat0r, tre F i sh e k, një gëzh0jë dhe një pr-edhë. Me urdhër të pr0kur0rit trupi i pa jeettë i vik- timës është dërguar në IML për 0bduksi0n ndërsa i dys-huari është dërguar në mbajtje”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply