‘Uroj të vdiѕni në Iindje’: 0fendohet rēndē 13 vjeçarja që u bë nënē


Një adol eshente është ofe nduar shumë pasi mbeti shtatzënë në moshën 13 vjeçare, transmeton Klan Kosova.

Maddie Lambert nga Fort Worth, Texas, pranoi mesazhe duke thënë: “Shpr esoj të vde sësh gjatë lin djes”.

Në mesin e shumë komenteve negative, ajo vendosi të bëhej nënë dhe të merrte në krah fëmijën e saj.

Maddie, e cila tani është 17-vjeçare, tha: “Kur unë në fakt mbeta shtatzënë, unë isha aq e frik ësuar nga reagimet që do të me rrja, dhe pata shumë reagime ne gative, shumë urre jtje. Të gjithë kishin diçka për të thënë, dhe ata nuk u përmbajtën”.

Ajo vazhdoi: “Njerëzit thoshin: ‘Ju po shka tërroni jetën tuaj’. Unë kisha njerëz që më dërguan adresën në kli nikat e ab ortit kur isha rreth shtatë muaj shtatzënë. Dikush madje më dërgoi duke thënë ‘Shpresoj që të dy të vdi sni gjatë lindjes’. E lin da atë dhe thashë ‘kjo më plotëson jetën’.

“Urr ejtja më bëri t’iu tregoj atyre se mund të jem nëna më e mirë ndonjëherë.”

Leave a Reply