Urimin më të bukur për 8 Mars e paska bërë Ermal Fejzullahu: Nuk ka barazi dhe lumturi pa femrat i doni!


Këngëtari i njohur shqiptar, Ermal Fejzullahu, vazhdon të jetë shumë i dashur për publikun.

Me 8 mars, u festua dita e gruas ku me këtë rast shumë nga artistët zgjedhën të urojnë në mënyrën e tyre.

Mirëpo, vëmendjen më të madhe e mori një story e Ermali në Instagram ku u shpreh se nuk ka barazi gjinore pa i pa edhe femra në skele.

Leave a Reply