‘Urоој të vdíѕní nē Iindје’: 0fendооhet rēndē 13 vјееçarja që u bë nënē, nga një komentues…


Një ad ol esh ente është ofe nd uar shumë pasi mbeti shtatzënë në moshën 13 vjeçare, transmeton Klan Kosova.

Maddie Lambert nga Fort Worth, Texas, pranoi mesazhe duke thënë: “Shpr esoj të vde së sh gjatë lin djes”.

Në mesin e shumë komenteve negative, ajo vendosi të bëhej nënë dhe të merrte në krah fëmijën e saj.

Maddie, e cila tani është 17-vjeçare, tha: “Kur unë në fakt mbeta shtatzënë, unë isha aq e frik ësuar nga reagimet që do të me rrja, dhe pata shumë reagime ne gative, shumë urre jtje. Të gjithë kishin diçka për të thënë, dhe ata nuk u përmbajtën”.

Ajo vazhdoi: “Njerëzit thoshin: ‘Ju po shka tërr oni jetën tuaj’. Unë kisha njerëz që më dërguan adresën në kli nikat e ab ortit kur isha rreth shtatë muaj shtatzënë. Dikush madje më dërgoi duke thënë ‘Shpresoj që të dy të vdi sni gjatë lind jes’. E lin da atë dhe thashë ‘kjo më plotëson jetën’.

“Urr ejtja më bëri t’iu tregoj atyre se mund të jem nëna më e mirë ndonjëherë.”

Leave a Reply