“Unë të ѕhkrij me një buzëqeѕhje, mbуlle tani!” vijon debati Antonela-Вlerim (Fotot)

Debati mes Blerimit dhe Antonelës ka vijuar edhe në këtë puntatë të Për’Puthen.

Ata kanë komunikuar me kunja e nënkuptime me njëri-tjetrin, ndërsa po transmetohej takimi i vajzës me Saimirin.
Blerim: A e di pse Antonela na thotë që s’jemi burrë, sepse ajo kërkon stabilitet kurse vetë s’është stabile fare.

Antonela: Së shpejti shikoni Blerim Dautin duke dhënë ligjërata në Universitetin e Tiranës.
Blerim: Nëse ti mendon se nuk jam burrë më shiko pak.
Antonela: Po dua të jem si ty, u kënaqe tani?

Blerim: Pse të duket vetja Merlin Monro? Merlin Monro from China, fake je.
Antonela: Mëso ta shqiptosh pak.
Blerimi: S’të vjen turp, mos m përmend mua
Antonela: Unë të shkrij me një buzëqeshje, mbylle tani!
Blerimi: Ti më shkrin mua me një buzëqeshje? Jazëk të qoftë!ТСН

Leave a Reply