Udhëton pa lekë dhe pa brekë, ka fjetur dhe në shpellë/ Njihuni me Julin që po kërkon nuse në televizor


Një djalë i ri është futur sot në ”Përputhen”. Ai njihet si Juli dhe është pikërisht djali që ka bërë shumë udhëtime me pak para. Juli dhe tha se është 29 vjeç.

Ai ka udhëtuar në të gjithë botën me pak para, madje ka bërë edhe një udhëtim pa lekë dhe pa br*kë.

Ana i ka thënë:

Më fal po kur nuk punon me çfarë do jetosh ti. Se jeta ka detyrime, si do jetosh në shpellë.”

Madje Juli ka jetuar edhe disa kohë në një shpellë. I pyetur se cila vajzë mund të përshtatet, me të ai ka thënë se nuk i ka njohur vajzat

Leave a Reply