Uauu.. / Vajza 23-vjeçare bën rrëfimin e sikIetshëm: Jam në lidhje me një burrë të martuar, nuk ma ndjen fare


Nuk e kisha idenë se në çfarë po hyja kur fillova një lidhje me një burrë të martuar. Nuk është se kam pasur qëllimin dhe as nuk kam pasur një përvojë të tillë më parë. Mbase sepse nuk e dija se çfarë po hyja. Thjesht nuk mendova, megjithëse jam shumë i kujdesshëm në gjithçka tjetër në jetë, filloj t’ia rrëfej një lexuesi.

Unë nuk e doja fare. Ai nuk ishte tipi im, dhe mbase kjo ishte arsyeja e pa kujdesisë dhe pa kujdesisë sime, sepse unë nuk ndieja rr e zi k nga ana e tij. Ai ishte shumë i këndshëm, i mirë, i këndshëm, interesant, argëtues dhe simpatik. Më zv arriti ngadalë nën lëkurën time.

Kur ai filloi të më jo shte drejtpërdrejt, unë re fuzov a sepse nuk doja të kisha lidhje me një burrë të martuar. Dhe pastaj ai filloi me historinë se ai ishte i pa kënaqur në martesë, dhe unë i besova atij.

Për shkak se ai ishte i sinqertë në punën e tij, unë i besova, pse u takuam në punë. Kështu që unë u në nshtr0va historive të tij me një r rufe të shpejtë, dhe sa herë që flisnim ai më kuptonte më mirë dhe më shpejt sesa unë e kuptoja vetë vetveten.

Leave a Reply