U zu keq dje me Julin dhe i tha mbуlle gojën o ѕеkѕiѕt/ Merret vendimi për ju Julin dhe Sindin, ikin të dу?


Pas situatës së djeshme në Përputhen ku Sindi shpërtheu pas komentit nga Juliani se ajo është “si vaji i Borshit, ekstra i virg jër”, dhe më vonë kërkoi të god asë Mevlanin, të dy janë pezulluar nga programi.

Debati dje në studio: Juli: Unë se kuptoj këtë, doli me një, me dy, me tre, etj. këto janë per versitet, të dalësh me të tërë jave për javë.

Sindi: Çfarë po thua, e di ti me kë të bësh. O unë o ai në këtë studio. Juli: Unë s’ta thashë për gjë të keqe, mbase ti si mban shaka e tilla. Më kishin thënë që je vajzë e mirë. Ne e themi në jug këtë se vaji i Borshit është i mirë, dhe ta thashë si kompliment, por ti e more ndryshe.

Mevlani: Nuk tha ndonjë gjë, se kompliment ishte. Sindi: Seriozisht e keni ju, mjaft tani boll!

Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të go das ë Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion.

Leave a Reply