U zυnë ρër një djalë, νajzat që υ ρërleѕhën me thiika në Greqi, me origjiinë ѕhqiρtare

Detaje të reja kanë dalë në lidhje me she rrin e ndodhur mbr ëmjen në Greqi ku 7 vajza të mitura u për leshën në kryqëzimin e rrugëve Distomou dhe Tripoleos në Kolonos.

Sipas mediave greke 7 vajzat e mi tura janë nga Shqipëria. Përplasja mes tyre nisi për shk ak se dy prej tyre kishin rivalitet për një djalë.
Një nga pro tago nistet e sh err it nxori thi kën dhe pl ag osi dy vajza të tjera që janë dërguar në spi tal për të marrë ndihmën e parë mjekësore.

E mit ura është arr es tuar dhe është dërguar në departamentin e të mit urve, ndërsa të tjerat po merren në pyetje në lidhje me ngj arj en.

Leave a Reply