U vakѕinua i рari, Albin Kurti: Qуtetarët të heqin dilemat, me ѕhembullin tim dua t’i inkurajoj ta bëjnë


Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka folur pasi mori dozën e parë të vaks inës së AstraZenecas ndaj К0VID.Kurti thotë se me shembullin që dha sot do të inkurajojë të gjithë qytetarët që të va ksinohen dhe të heqin dilemat.
Sipas tij, doza të tjera do të vijnë në ditët në vijim dhe se e vetmja zgjidhje përfundimtare është vaks inimi i popullsisë.

‘’Si kryeministër nuk jam këtu që ta shfrytëzojë privilegjin që të vak sinohem por të inku rajojë të gjithë qytetarët të vaksinohen meqenëse mbrëmë ka ardhur kontingjenti i parë i vak sinave, do të kemi edhe va ksina tjera dhe do të përpiqemi maksimalisht që sa më shpejtë dhe sa më shumë qytetarë të vak sinojmë. Me shembullin tim dua t’i inkurajojë të gjithë qytetarët të vaks inohen dhe të heqin dilemat. Vaks inimi është i nevojshëm, po përballemi me një pandemi të vështirë dhe zgjidhja përfundimtare është vaks inimi i popullsisë ”, ka deklaruar Kurti

Leave a Reply