U tha se u puth me Atdheun/ Antonela mezi mban lotët: Po bëj be për babanë që s’jeton më hera e parë, Atdheu donte të përfitonte nga mua


Antonela dhe Atdheu janë për plasur ash për në studio pasi u bë publike fakti që janë puthur jashtë programit teksa Atdheu po e shoqëronte për në shtëpi.

Antonela ka zbuluar se Atdheu e p reu në besë sepse e puthi, ndërsa ai tregoi se Antonela e shijoi puthjen, por tani po bën aktrim për të fituar Mevlanin.

Antonela: Dua t’i them që bota është portokalli dhe gjithçka kthehet. Paske përgatit mirë dhe skenarin. Në lu ft ë dhe dashuri përdoret çdo lloj ar me. Do bëj gjithçka që të dal nga ky emision me Mevlan Shabën. Do lu ft oj për të.

Atdheu: Unë nuk thashë gjë të keqe. Puthjen e kam problem. Antonela: Ne si femra gjindemi gjithmonë në disa situata n gusht. Jam person që më pëlqen që personit tjetër t’ia jap një puthje, se sa të më prejë në besë. Unë e përshëndeta, ai më puthi.

Atdheu: O aktrim i dashur. Antonela: Të ishte aktrim Atdhe zhgarravina, do e mohoja.

Atdheu: Betohem për kokë të familjes që më ka puthur dhe i bënte buzët “mmmm, me stila”.

Antonela: Unë nuk kam prova, por Mevlani ka aq vlerë për mua sa ia kam treguar. Ai ka dashur të përfitojë më shumë dhe kam refuzuar. Thuaj sa herë më ke ftuar e më ke refuzuar, pse tu mbyll goja. E di shumë mirë që ti Atdhe je shtyrë nga dikush tjetër. Pëlqimi pas kësaj për Atdheun ka shkuar në -0.
Betohem për shpirt të babait që e kam nën dhe hera e parë që e them, këtë. Atdheu donte të përfitonte më shumë nga mua.

Leave a Reply