“U shkriva, kisha filluar të fantazoja, po nuk i them dot, janë +18”, Sara tregon se si është ndjerë kur e рuthi Atdheu


Sara është vajza e re që iu bashkua “PërPuthen”, ndërsa publiku e ka parë në vetëm një takim deri më tani, në atë me Atdheun.

Sigurisht që të gjithë duam të dimë më shumë për të dhe për këtë arsye asaj iu drejtuan sot disa pyetje nga publiku.

Puthja që ajo i dha Atdheut në takim bëri bujë dhe pikërisht për këtë u pyet ajo nga një fans.

“Si u ndjeve kur e puthe Atdheun?”, ishte pyetja që iu drejtua Sarës.

“U shkriva. Kisha filluar të fantazoja, po nuk i them dot, janë +18. Dëshira ekzistonte që para se të futesha në emision”, u përgjigj ajo.

Leave a Reply