U prish dynjaja thuaj/ Burrat veshin fustanet e grave tani: Ua po ne dukemi bukur


Kjo pandemi na ka bërë të gjithëve paksa të çm endur, prandaj vendosëm të argëtohemi pak.

Jeta ka të bëjë me argëtimin dhe të mos e marrësh veten kaq seriozisht. Mund t’ju duket e çuditshme, por një set fotografik pa kuptim me burra me fustane ishte ilaçi që mendoj se na duhet të gjithëve.

Ata janë A-Man-Duh, Tinker Bell dhe Bra-Brah Blackdheep. E me fotot e tyre këta tre burra, që janë shok të ngushtë po bëjnë xhiron e botës

Leave a Reply