U priѕh B0TA! Gruaja mban edhe burrin edhe DASHN0RIN: I dua të dу, ai më kënaqin shum në…


Një burrë ka rrë-f-yer historinë e jeettës së tij me dashn0ren që ka.

“Ne kemi qenë së bashku për një vit e gjysmë dhe ajo ka dashur të lërë të da-shu-rin e saj që vitin e kaluar. Unë dua ta mbështes atë pa qenë e det-yruar. Unë uroj që të mund të pa raqitesha në shtëpinë e saj, të marrë atë dhe vajzën e saj dhe të fillojmë jeettën tonë të re së bashku.

Por ajo po v-u-an nga pr0bleme të shën-detit me-ndor.
Mirëpo ajo nuk e lë dot partnerin pasi e do.
Unë jam 35 dhe e dash-ura ime është 34. Ajo është një shoqe e shkollës së vjetër, por ne u larguam.

Pastaj dy vjet më parë, ne folëm në Facebook dhe u Iidhëm”, shpjegoi ai.

Burimi: The Sun/Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Leave a Reply