U përqafuan në publik, Universiteti përjashton çiftin e studentëve


Një çift në Pakistan janë përjashtuar nga Universiteti i Lahore për shkak se u përqafuan me njëri-tjetrin në publik. Universiteti e argumentoi këtë vendim duke thënë se u shkelën rregullat e etikës dhe kodit të sjelljes.

Hi Videoja u bë virale dhe qarkulloi me shpejtësi në rrjet. Në të shihet një vajzë që i propozon partnerit të saj duke u ulur në gjunjë dhe i ofron një buqetë me lule.

Njerëzit përreth e duartrokitën këtë veprim, por drejtuesit e Universitetit mesa duket nuk kanë qenë dakord. Dy të dashuruarit u akuzaun për ‘sjellje jashtë normave’ dhe u thirrën para një këshilli disiplinor ku edhe iu lajmërua përjashtimi nga Universiteti.

Leave a Reply