U njohën në rrjete ѕoсiale dhe e mori në shtëpi, раѕ një jave i daѕhuri i vjedh bizhuteritë dhe ikën

Një grua në Greqi ka denoncuar në polici të dashurin e saj të ccilin e njohu në rrjetet sociale.

38 vjeçarja nga Larisa deklaroi se ai erdhi të jetonte një javë në shtëpinë e saj, dhe pasi u largua kuptoi që i kishte vjedhur bizhuteritë dhe sendet me vlerë.

Sipas deklaratës së saj, ata kaluan një javë “të nxehtë” dhe pasi e gjitha ajo mbaroi ai thjesht u largua.

38 vjeçarja nuk ka deklaruar në Policinë e Larisës, as nëse të dhënat e burrit që jetoi me të deri të shtunën si emri, mbiemri, dhe mosha janë të vërteta.

Ajo ngriti një padi kundër të dashurit të saj me emrin me të cilin ai ishte prezantuar.

Në shtëpinë e saj, ekipi i Shërbimit Kriminal ka kryer një hetim duke marrë gjurmë gishtash dhe material gjenetik dhe po heton nëse autori i vjedhjes së bizhuterive he po punon për identifikimin e tij, shkruan media greke.

Leave a Reply