U niѕën рër muajin e mjaltit, çiftit i ndodhi ajo që kurrë nuk do ta beѕonin

Pak para se të nisej nga Nju Jorku në Venecia, avioni i kompanisë United Airlines pësoi hu mbje karburanti.

Mike dhe Rachel Brumfield, çifti i sapomartuar filmuan momentin teksa derdhej karburant nga avioni dhe ia treguan anëtarëve të ekuipazhit.

Fluturimi u anulua, por kompania nuk falenderoi siç duhet pasagjerët.

Brumfield tha se ai mori vetëm një kupon restoranti dhe nuk kishte dhomë hoteli dhe fotografoi gruan e tij duke fjetur në aeroport në tokë.

Leave a Reply