U mbyll në vetvete pas humbjes të së motrës, këngëtari i njohur Stine i realizon djalit ëndrrën e madhe

Humbja e familjarëve dhe njerëzve të dashur është një nga dhimbjet më të mëdha që mund të përjetojë dikush në jetë. Në programin “Dua të të bëj të lumtur”, kanë qenë të shpeshta historitë ku familjarë apo të afërm ndihmojnë dhe mbështesin njëri-tjetrin për të lehtësur këtë dh-imbje.

E tillë ishte dhe historia që u trajtua mbrëmjen e sotme, ajo e Marios, djalit nga Korça të cilit jeta i ka dhënë një g0ditje që nuk e ka kaluar edhe në ditët e sotme. Në studio kishte ardhur nëna e Marios, Olgerta e cila ndau me ne historinë e dh-imbshme të familjes së saj. Ajo kishte sjellë në jetë tri fëmijë, Marion dhe dy vajza më të vogla. Fatkeqësisht disa vite më parë, njëra prej vajzave, Erini pas një lufte të gjatë me një sëmundje të rëndë kishte humbur betejën dhe kishte ndëruar jetë.

Erini vuante nga kan-c-eri, dhe ishte detyruar që edhe pse në moshë shumë të vogël t’i nënshtrohej 0peraci0nit të saj të parë, në Athinë, të cilin e kishte kaluar me sukses.Vogëlushja i ishte nënshtruar një operacioni të dytë, por fatkeqësisht në moshën 8- vjeçare kishte ndërruar jetë. Mario, asokohe 13 vjeç fillimisht nuk e dinte për fatkeqësinë e ndodhur dhe ishte informuar rastësisht nga banorët e fshatit të cilët vinin në shtëpi për të ngushëlluar familjen.

Për Marion, kjo hu-mbje kishte qenë një g0ditje e madhe, nga e cila edhe pse kanë kaluar disa vite ak0ma nuk e kishte marrë veten. Olgerta, nëna e tij rrëfeu se gjatë gjithë kësaj kohe nga lëndimi i thellë, Mario ishte mbyllur në vetvete dhe i vetmi moment që i falte paqe ishin vizitat pranë varrit të së motrës. Për këtë arsye ajo e ka ftuar në programin “Dua të të bëj të lumtur”, për t’i kërkuar që ta ndajë dhimbjen së bashku me të dhe për ta motivuar qëtë vazhdojë jetën me gjithë ngjyrat dhe pozitivitetin që e karakterizon.“Mario e di tepër mirë se sa shumë rëndësi ka për ty Erini, por dua të të them që je drita e syve të mi. Dua që të bëhesh i fortë për motrën tjetër dhe të lutem ndiq ëndrrat e tua. Të gjithë së bashku do ta kalojmë këtë dhimbje!”,- ishte mesazhi i Olgertës për Marion.

Nga ana tjetër e studios Mario i përl0tur rrëfeu se sa e vështirë është për të të pranojë dh-imbjen e hu-mbjes së motrës. “Ka kaluar shumë kohë, por dh-imbja që kam është tepër e madhe. Nuk kam folur më asnjë për këtë ngjarje, vetëm flas me motrën tek v- arri i saj.”,-u shpreh Mario.

Në fund programi “Dua të të bëj të lumtur” kishte rezervuar një surprizë të veçantë për Marion, duke i sjellë këngëtarin tepër të dashur për publikun, Stinen. Ai nëpërmjet fjalëve të tij të ngrohta, nxiti Marion të vazhdojë të ndjekë ëndrrat e tij për tu bërë këngëtar dhe i tha: Mario bëhu i fortë dhe ndiq ëndrrat e tua. Këngën që i ke dedikuar motrës do ta realizojmë së bashku, duke i bërë dhe një videoklip. Sot unë jam miku yt dhe mbështetësi yt më i madh./Top Channel

Leave a Reply