U martua me kukullën рlaѕtike, por i riu habit: E kam harruar atë, dua një рulë të madhe që të martohem me të e të bëj dashuri


Një i ri nga Kazakistani bëri xhiron e botës me historinë e tij. Ai u martua me një kukull plastike s*ksi.

Ai i kishte vënë edhe emër dhe madje dhe kujdesej dhe e vishte. Dasma që ai bëri ishte përrallore. Por tani i riu ka habitur sërish. Ai kërkojnë t’i gjejnë një pulë të madhe, pasi do të martohet me të.

Mesa duket Yuri Tolochko nga Kazakistani e ka harruar kukullën që e quajti Margo dhe tani do një pulë që të martohet dhe të bëj dashuri me të. Ai thotë se do ia vëri emrin Lola pulës.

Historia e tij ka bërë bujë në të gjithë botën dhe shumë thonë se i riu duhet të bëjë një vi zitë te një ps ikolog.

Kurse shumë të tjerë thonë se duhet të martohet me një vajzë dhe të mbledh ”trurin njëherë e mirë”.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

Leave a Reply