U martua me dy gra, burri çudit fare: Kur ke dy gra është më mirë martesa dhe në krevat


Një treshe romantike prej dy grash e një burri që thonë se janë “të dashuruar mes njëri-tjetrit” ose ndryshe poli-amo roze, raportohet se janë bashkë prej tetë vitesh dhe tashmë këshillojnë të tjerë sesi të kenë marrëdhënie të tilla ose te tjera, të suksesshme.

Në postimin e tyre në rrjetin Instagram anëtarët e lidhjes të njohur si, Jimmy, ChaCha e Summer, pranojnë se ka mjaft pengesa që duhet kapërcyer në një situatë të tillë.

Duke pretenduar të zbulojnë të vërtetën “l akur iqe”, treshja amerikane u tha 34,400 ndjekësve të tyre: “Shumë njerëz martohen duke besuar se martesa është një kuti e mrekullueshme që ka brenda gjithçka ata kanë dëshiruar ndër vite, si për shembull miqësine, in tim itetin, mbështetjen apo të tjera si këto”.

“Por e vërteta është se në fililm martesa është si një kuti e zbrazur, në të cilën ti duhet të vendosësh gjëra para se të nisësh të marrësh prej saj”. Jimmy, ChaCha e Summer, të cilët janë lidhur në një martesë treshe në vitin 2019, thonë se njerëzit duhet të përpiqen shumë që martesa të ketë sukses.

“Si ne një çift ashtu dhe një lidhje treshe duhet të mësojnë artin e të dashurit, të dhënies, të të shërbyerit, që të mbajnë plot kutinë e martesës së tyre.”

Leave a Reply