U ekzekutua nga bashkëshorti, qindra qуtetarë në Mal të Zi рroteѕtojnë për 19-vjeçaren shqiptare

Qindra qytetarë protestuan sot në Mal të Zi për v rasjen e 19-vjeçares Shejla Bakija.

V rasja e të resë nga bashkëshorti dy ditë më parë, tronditi komunitetin në Tuz të Malit të Zi.
Shoqatat për mbrojtjen e të drejtave të grave si dhe qytetarë të thjeshtë kanë dalë këtë të diel në rrugë dhe kanë kërkuar hetimin e plotë për rastin dhe arre stimin e autorit.

Ata thonë se policia ka heshtur gjatë kohës kur e reja ka bërë denoncime për dhunë, duke çuar kështu në v rasjen e saj.
Ilir Gjokaj shkoi në shtëpinë e Shejlës dhe e qëlloi për v dekje atë dhe gjyshen e saj.
Policia e ka shpallur në kërkim, por ende nuk ka rënë në gjurmët e tij.

Në të gjithë rajonin janë raportuar raste në rritje të dhu nës dhe v rasjes së grave. Në shumicën e ngjarjeve, vajzat kishin raportuar më herët për dh unë në polici, por sërish gjetën veten të pambrojtura përballë burrave v rasës.Top Channel

Leave a Reply