U doli videoja nga krevati/ Tea e раѕka thënë që më рarë që e pëlqen Beartin: Pse ka të keqe këtu


Tea me Beartin tro nditën rrjetin pas konfirmimit të lidhje së tyre jashtë programit të PërPuthen.

Së fundmi janë publikuar foto dhe video të tyre së bashku në një kohë kur Tea doli nga programi e përputhur me Andin.

Por çfarë deklaronte Tea në takimin e parë me Beartin? Takimi në PërPuthen u krye në 5 nëntor ndërsa Tea thoshte se nuk i rezistonte dot fizikisht Beartit.

Bearti: Tea më tërheq edhe fizikisht po skam thënë vetëm nga ana fizike. Kam thënë se nëse nuk më tërheq një femër fiz ikisht, nuk do dilja fare më të. Por nuk do me thënë. Tea më tërheq. Syt i ka shumë të bukur në fakt kur më shikon më dridh. Janë disa sene që do e shikojmë. E shoh në sy gjithmonë.

Tea: Si po më shikon tani kështu ka qenë gjithë këto ditë. Arjani: U duk se Tea u shkri në takim. Ndoshta në kuptimin fizikisht por nuk e kisha parë asnjëherë tjetër.

Tea: U befasova shumë me Beartin. Arjani: Kishte një tërheqje fizike mes jush?

Tea: Paskam treguar shumë. E paskeni kapur mirë këtë pjesë. Tea: Unë jam tërhequr fizikisht nga Bearti. Pse qenka negative tek unë.

Leave a Reply