U divorсuan për Ѕinan Ноxhën dhe Anën e Рërрuthen, flet gruaja që u rr ah nga burri: Ja e vërteta


Liljana Bakalli tregon se Sinan Hoxha ishte thjesht preteks sepse bashkëshorti është shumë xh eloz dhe e rreeh vazhdimisht.

Ngjarja ka ndodhur në 1 janar, kur gjatë darkës në familje, në ekran është shfaqur këngëtari Sinan Hoxha.

Liljana Bakalli rrëfen për “Shqipëria live” se Saimiri, bashkëshorti i saj shpesh ka qenë i tillë me të:

“Gjithmonë ka qenë xhe loz. Mund të bëhet xh eloz për këdo. Më pëlqente muzika popullore dhe prandaj e doja televizionin te ai. Nuk i thashë se më pëlqen Sinan Hoxha. Por Saimiri e mori këtë sikur unë pëlqeja Sinanin”.

Madje, Liljana pas de batit ka tentuar t’i japë f und j e tës: “Saimiri gjithmonë më ka of e nduar. Desha t’i jap f und j etes por nuk më lejuan, as Saimiri, as familjarët”.

Rrëfen se Saimiri u përpoq “t’ia kthente me të njëjtën monedhë”: “Po shihte Për’puthen dhe më tha unë jam i ri dhe mund të shoh prapë femra”.

Por gjithcka në familje ka nisur që herët.

“Edhe në 2011 kur kam lindur djalin e madh jam rr a hur. Kam bërë edhe d enoncime të tjera. Në 2020, në shkurt ose mars kam bërë den oncim.

Por mendova për dy fëmijët dhe shkova thashë kam bërë denoncim të rr emë. Edhe ndaj djalit të madh, Saimiri ka ushtruar fo rce.. Kam pasur dë mtime fizike, duart, gishtat e thyer”

Liljana është 25 vjeçe dhe ka 10 vite e martuar me Saimirin, por sipas saj tashmë nuk do që të bashkohet më me bashkëshortin.

Më parë, 25-vjeçarja e ka de noncuar tre herë bashkëshortin por në të gjitha rastet, ka tërhequr den oncimin duke lejuar përsëritjen.

Leave a Reply