U dashurua me poIicin 10 vite më të madh? Dalin detajet e reηda nga νr-аѕјa e Ѕhqiptares në Greqi


Adoleshentja e identifikuar si Maria Hyseni banonte me familjen e saj në Trikala ndërsa kur u gjet e paj- etë raportohet të ketë pasur g.0ditje të shumta në f-yt-yrë e tr-up. Mediat greke raportojnë se për të gjetur shkakun zyrtar të vd. ekjes së vajzës do të priten rezultatet e aut.0psisë që do të bëhet ditën e sotme në Larissa ndërsa he-timet për ngj-arjen vijojnë.

Raportohet se një ofi-cer p0licie ka pranuar se është takuar me 16-vjeçaren para se ajo të ndë-rr-onte je-të por ka sqaruar se pas takimit ai e ktheu vajzën përsëri. P0lici thuhet se ka ardhur nga Athina.

26-vjeçari dëshmoi se, kur ai u largua nga vendi i takimit, adoleshentja ishte mirë dhe nuk tregoi asnjë shenjë sh-qetësimi. Siç tha ai, për vd. ekjen e saj e mori lajmin të nesërmen nga mediat. Në të njëjtën kohë, motra e Marias ka dë.shmuar se të martën në mbrëmje, ajo kishte lënë takim me 26-vjeçarin në sheshin Trikala.

Sipas saj, në videot që i treguan asaj nga p0licia, ajo pa që motra e saj po dilte nga makina e tij dhe po shkonte vetëm për në kodrën e Profitis Ilias, ku u gjet e vd. ekur disa orë më vonë.

Leave a Reply