U dalin раmjet me рuIIë të kuqe/ Andi dhe Melisa shfrenohen në IokaI nate, ai i heq këmiѕhën dhe e ka….


Prej kohësh në rrjet qarkullojnë aludime se Andi dhe Melisa janë në një romancë dhe pse asnjëri nga dyshja nuk e ka pohuar, detajet e faktojnë më së miri atë.

Së fundmi, është faqja e njohur në Instagram ‘Vipat e Bllokut’, ajo e cila ka postuar disa foto ku Andi dhe Melisa duken më se të afërt, me njëri-tjetrin.

Nga foto, duket se ata ishin pjesë e një feste private, ku shikohet se Andi ka hequr kë mishën dhe kërcen në mënyrë shumë i ntime me Melisën

Leave a Reply