U ѕhрall “Dëshmor i Atdheut”, familjarët e Arjan Ѕalëѕ: Do të qajë vetëm një nënë ѕot


Xhaxhai i të ndjerit Arjan Sala deklaroi se politika iu gjendë pranë familjes pas nd arjes nga jeta të 32-vjeçarit në betejë me flakët.

Po ashtu ai u shpreh se dorëzimi i certifikatës “Dëshmor i Atdheut” ishte më e mira e mundshme për lehtësimin e dhimbjes.

“Ilir Meta, Edi Rama, të gjithë politikanët nuk na lanë vetëm. Nuk duam ta politizojmë çështjen.

Kemi dhimbjen tonë që po na shkatërron. U dorëzua certifikata “Dëshmor i Atdheut” dhe mendoj ishte më e mira e mundshme që të na lehtësojë pak dhimbjen.

Sa të qanin shumë nëna do të qaj vetëm një nënë sot. Kemi pasur mbështetje nga të gjithë”, tha ai.

Leave a Reply