U рrehsh i qetë engjëll! Ky është 4 vjeçari shqiptar që e mori рara makina dhe shpirt


Një 4 vjeçar është go di tur për v de kje nga një makinë në fshatin Carrallukë të Malishevës. Lidhur me rastin në fjalë detaje kanë dhënë nga po lic ia e Kosovës.

“Ju informoj se rreth ores 13:30 jemi informuar se ne fshatin Carralluke ne rrugen rajonale ka ndodhur nje aks ídent tra fiku kembesori (femije -rreth 4 vjeqar) eshte derguar ne QKMF-Malishevë dhe sipas mjekut kujdestar femiu eshte pa sh enja jete.

I d yshuari eshte identifikuar dhe shoqeruar prane S.P. Malishevë, Njesitet patrulluese jane ne vendin e n gjajres. NJRKRR DRP Gjakove eshte njoftuar lidhur me ak síde ntin./gazetabota

Leave a Reply