U Вraktíѕ nga рrííndērít ѕe íѕhte aIbíne/ ModeIja qē u bē рјеѕē e “Vogue” vazhdon tē thγejē rekorde me fotot e ѕај

“Xue” do të thotë borë dhe “Li” do të thotë e bukur, një emër i për shtatshëm për këtë model me alb inizëm.
Emri ia vendosën 16 vjet më parë në një jetimore në Kinë. Xueli po ndr yshon mënyrën sesi bota e sheh albi nizmin, duke ngr itur zërin për ata që duken ndryshe nga standardet e paarritshme të bukurisë në industrinë e modelimit.

Kur Xueli ishte foshnjë, prindërit e saj e lanë jashtë një jeti moreje. Në Kinë, albi nizmi nga disa njerëz shihet si një mallkim. Ajo u br akt is jashtë shtëpisë së fëmijës, por më vonë u bir ësua në moshën 3 vjeç nga një familje holandeze.

Në moshën 11-vjeçare filloi modelingun, te një shoqe të nënës së saj e cila ishte një stil iste. Kështu, filloi karriera e saj, dhe më vonë i erdhën of erta nga agjenci të njohura modelingu.
Tashmë ajo ka arritur të pozojë për revistën pre stigjioze, “Vogue”, duke marrë vëmendje në të gjithë botën. Fotot e saj,m po ashtu, janë eks pozuar në muze.

Megjithatë, Xueli thotë se modelingu nuk është synimi i saj kryesor. “Edhe pse jam duke u marrë me modeling, ky nuk është që llimi im në jetë. Më pëlqejnë shumë xhirimet dhe kam pasur vetëm përvoja pozitive deri më tani, por nuk dua që të qëndroj në këtë punë vetëm për arsye të vetë besimit”, rrëfen 16-vjeçarja

Leave a Reply