Tro nditen udhëtarët në urbanin e Shkodrës, gruaja hu mb jetën gjatë udhëtimit (Video)


Një grua ka hum bur jetën teksa qenë në urbanin e Shkodrës, ndërsa ngja rja ka tro nditur të gjithë udhëtarët e pranishëm.
Mësohet se gruaja ka pësuar arrest kardiak, ndërkohë që e gjithë situata është ndj ekur nga udhëtarët e tjerë që ishin në mjet.

Gruaja ka qenë rreth të 60-tave dhe po udhëtonte në linjën e autobusit Fermentim-Bahçallëk.

Në vendin e ngjarjes pritet mbërritja e makinës së morgut, por edhe ekspertëve, edhe pse deri më tani dys himet janë se kemi të bëjmë me një vd ekje natyrale.

Leave a Reply