Trendi I Ri I Fustaneve Kërkon Të Që Mos Të Keni Të Brendshme: Do Guxonit?


Modelet e reja të fustaneve janë të guximshëm dhe sensualë, por ekspertët e modës për Who What Wear thonë se modeli “no-knickers” është ai që do bëjë namin përgjatë pranverës dhe verës.

Ka diçka: Për t’i veshur s’duhet të keni të brendshme ose të paktën duhet të vishni me kujdes modele specifike për këtë model…

Pyetja është: A jeni gati për të veshur një të tillë?

“Shqetësimi” më i madh i eskpertëve të modës është në lidhje me fundet: A mund të vishen ato pa zbuluar më shumë seç duhet? Nëse mendoni se jo, ekziston gjithnjë opsioni i të brendshmeve (jo dhe aq) të tejdukshme…

Ka gjithnjë edhe versione fustanesh që tregojnë më pak:..

Leave a Reply