Tregon Fieraku: Кaрa Gruan me Коmshiun, po do ta ha ТURРlΝ me bukë për hatër të…


“U tr0ndita shumë kur kapa gruan time në flagrancë duke bërë me fqinjin. Në atë moment, mendova që ta νr as, por jam i detyruar ta fal për hatër të dy fëmijëve tanë të m-itur.

Do të kërkoj që ajo që kthehet në shtëpi dhe do ta ha tμrpin me bukë. Nuk kam se çfarë të bëj”. Kështu shprehet për GSH një 45-vjeçar nga fshati Topojë e Fierit, i cili dymbëdhjetë ditë më parë gjeti bashkëshorten e tij 41-vjeçare në krevatin bashkëshortor me bashkëfshatarin, 25 vjeç.

Kryefamiljari, i cili pak ditë më parë u konfrontua me të shoqen në komis ariatin e p0licisë , ku kishin shkuar për sqarim, kujton skenën e tradh tisë, duke u shprehur se do ta “hajë tμrpin me bukë” për hir të fëmijëve.

“Asnjëherë nuk kam dyshuar se gruaja ime më tra-dht0nte. Para 12 ditësh unë u ktheva nga puna më herët se zakonisht. Pasi hyra në portën e kopshtit dhe më pas në banesë, pashë derën e dhomës së gjumit hapur. Dëgjova dhe zhurmë. Zgjata kokën të shikoja, por shtanga në vend. Bashkëshorten time e kapa mat me komshiun tonë. M’u errën sytë, çfarë të bëja? Në të qindtat e sekondës mendova për fëmijët. Komshiu u ngrit dhe iku nga shtëpia ime, ndërsa gruaja ime nuk foli. Nuk kisha çfarë të bëja. Më hipi gja ku në kokë dhe nuk e doja veten.”

Leave a Reply