Tragјike/ N dahet nga jeta në moshë të re рunonjëѕja e Radio Рlus


Ka ndë rruar jetë në moshë të re punonjësja e Radio Plus në Kosovë, Donika Restelica.

Përmes një njoftimil, Radio Plus i shpreh ngushëllime familjarëvë për hu mbjen e madhe duke e vle rësuar për personalitetin dhe punën që ka bërë.

Ndërkohë ende nuk bëhet me dije shkaqet e vde kjes në moshë të re të Donika Restelica.

Njoftimi i plotë:

Me dhimbje të thellë e kemi pranuar lajmin për vdekjen e Donikës, e cila ishte një punëtore e përkushtuar dhe kolege e jashtëzakonshme. Kontributi në Radio Plus, i Donikës do të vlerësohet gjithnjë. Donika ka qenë një person gjithmonë pozitiv, dhe ka ditur që përveç punës dhe angazhimit në Departamentin e Marketingut të tregohet e afërt me koleget dhe gjithmonë e gatshme për bashkëpunim.

Stafi i Radio Plusit shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së Donikës, dhe miqve e të afërmve të saj.
Donika Restelica, do të mbetet gjithmonë një ndër punëtorët që ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në zhvillimin e Radio Plusit.

(R.G/Faxweb.al)

Leave a Reply