Tra gjike! K0VIDI i merr jetën studenteѕ 22-vjeçare nga Kolonja


Ko ronav irusi vijon të përhapet me shpejtësi në vendin tonë, kjo ka sjellë një rritje të madhe te numri i të infektuarve dhe vi ktimave që hu mbin jetën. Mësohet se së fundmi vi rusi i ka marrë jetën një 22-vjeçareje me origjinë nga Kolonja.

Euxhena Jorgji studionte në Tiranë për Financë dhe që para një muaji ishte shtruar në Tiranë në Spitalin Infektiv, ndërkohë që ka nd ërruar jetë sot. Raportohet se ajo vuante nga së mundje të tjera shoqëruese. Ajo vuante nga një sëmundje në kocka.

Leave a Reply