Tjetër Тērmet pranë Shqipërisë, Iēkundjet ndjehen në Kukës dhe Dibër


Lëk_undje tër_meti janë regjistruar mbrëmjen e sotme në Shkup, Maqedoni e Veriut. Dri_dhjet kanë qenë aq të f0rta sa janë ndj_erë edhe në pjesën veri-lindore të Shqipërisë në Kukës dhe Dibër. Mësohet se tër_meti ishte i shkallës Riher me madhësi 4.7 ballë.

Fatmirësisht nuk raportohet për dëme edhe pse gjatë ditës ka patur edhe lëk_undje të tjera tër_meti.

Leave a Reply