Tirana Hynë Në Mesin E 20 Qyteteve Më Të Kulturuara Në Evropë


Platforma e udhëtmeve ka renditur Tiranën në mesin e 20 qyteteve më të kulturuara në Evropë.

Sipas rezultateve të platformës së udhëtimeve Wanderu, Tirana është në mesin e qyteteve që ofron shumë në aspektin e artit dhe kulturës.

Po ashtu, Wanderu ka kalkuluar rëndësinë e qyteteve dhe lidhjen e tyre me kulturë duke analizuar popullësinë e qyteteve dhe numrin e muzeve, universiteteve, vendeve historike, teatrove, kishave e katedraleve për kokë banorë në këto vende, përcjell infoline-news.

Leave a Reply