Ti shko thuaji motrëѕ tënde “k*rvë”, MevIani Iargohet nga studio


Gjatë puntatës së sotme, Sindi ka reaguar me tone të ash pra ndaj Mevlanit për shkak të deb ateve që kanë pasur vazhdimisht me njëri tjetrin.

Ndërsa Sindi i përmendi ofe ndimet dhe tha disa fjalë për të dhe Rinianin, i cili e refuzoi, Mevlani u për plas sërish ashpër me të dhe largua nga programi.

Mevlani: Lar gohu pak. Ka mundësi të ikësh?

Sindi: Këto ofe ndime, drejtoja motrës dhe nënës tënde.

Mevlani: Ti shko thuaji motrës tënde “k*rvë” sic i the asaj atje.

Sindi: Kam dhe dicka për Riniani. Këtu ikën luanët dhe tani filluan këta minjtë. Këta më kanë ofenduar dhe le të pranojnë ofen dimet e mia. Rinian, për ty kam pasur re spektin më të madh. Përplasja e duarve që ke bërë me Julin, gjë që mu duk e ulët nga ana jote. Nuk ke qenë ti ai që të bënim një takim në spa ndryshe nga të tjerët?

Riniani: Jo.

Sindi: Të mendoja burrë mirdite, por jo. Me asnjë nga vajzat, nuk kam organizuar dhe nuk do të organizoj ndonjë ta kim ndonjëherë.

Mevlani largohet nga programi dhe dëgjohet duke bër titur nga pra paskena: “Pse kjo do komandojë këtu?”

Leave a Reply