“Ti je e ѕëmurë për vëmendjen e publikut”, Вearti i përgjigjet Teaѕ për ndarjen, i thotë të gjitha


Beart Rexhepi ka publikuar nje video ne te cilen i pergjigjet deklaratave te Tea Trifonit ne lidhje me ndarjen e tyre.

Bearti shpjegon se Tea eshte nje person qe vu an per vemendjen e publikut.
Ne nje video te regjistruar nga makina, Bearti thekson se Tea ka bere shume gabime dhe ai disa gjera ia kishte bere te qarta qe ne fillim.

“Ne kete video nuk ka of endime,se nuk eshte qellimi im me lendu nje femer se ne fund te fundit e kam mendu nje jete me te.

Leave a Reply