“Ti je baba akoma”. Sot do kishte ditëlindjen po të ishte gjallë, Landi fjalë të ndjera për Dr.Florin: Na mungon


Dr. Flori do të festonte sot 42-vjetorin e lindjes, nëse do të ishte ende në këtë botë. Miqtë dhe artistët nuk kanë lënë asnjë rast pa e kujtuar këngëtarin e n djerë dhe në këtë ditë kanë shkruar disa fjalë për të.

Roland Hysi ishte i pari që kujtoi mikun e tij përmes një postimi në rrjete sociale në këtë ditë.

“Jo 15 vjet plako! Jo! Je akoma baba në këtë skenë dhe mungon, jo vetëm ti, por edhe vetë skena!”, shkruan Landi përkrah videos së mikut të n djerë.

Leave a Reply