‘Ti i hidhesh në qafë tjetrit pa e njohur’, рlаѕ keq debati mes Anëѕ dhe Meliѕës


As në puntatën e sotme të “Përputhen” nuk kanë munguar debatet mes Anës dhe Melisës. Melisa mendon se Ana është e tërhequr dhe nuk e shfaq pëlqimin ndërsa Ana kritikoi Melisën duke i thënë se i hidhet në qafë djemve pa i njohur.

Melisa: Ka momente që tipa të tërhequr siç është Ana, që ka një pëlqim por nuk e shfaq njësoj si unë

Ana: Unë e shfaq por në takim të parë nuk mund të kem pëlqim për një njeri, ai sapo ka ardhur si mund ta pëlqesh. S’do të thotë ti hidhem në qafë tjetrit se më pëlqen fizikisht.

Ana: Kur nuk e njoh një njeri kam barrierat e mia.

Leave a Reply