Thanë se ka bërë Воtoks, Rama tregon sekretin pse nuk ka rrudha


Kryeministri Rama gjatë një bisedimi me të rinjtë në Tiranë është ndalur tek një lajm i publikuar nga mediat online ku thuhej se ai i është nënshtruar ndërhyrjes në fytyrë për të eliminuar rrudhat.

Rama me batutë tregoi se nuk bëhet fjalë për botox por për pagjumësi. “Rri pa gjumë tre ditë dhe të fryhet fytyra si të bësh botox. Kush do gjumë do edhe botox.

Kush nuk fle gjumë s’ka nevojë për botox” ka thënë Rama./Abcnews

Leave a Reply