Tha se Melisa kishte marr ëdh.ënie të fsh-ehtë me të, habit Fationi, zbuIon çfarë ka ndodhur me Andin


Para se të hiqte dorë përfundimisht nga “Për’puthen”, Fation Kuqari hodhi ak.uza të forta për Melisa Lleshin, e fundit kjo që u përfol për një lidhje të fs.hehtë me Andi Shehin.

Tashmë ata të tre nuk janë më pjesë e emisionit dhe Melisa me Andin vazhdojnë të shfaqen në shoqërinë e njëri-tjetrit, por thjesht si shok. Mirëpo si i ka marr.ëdhëniet Fationi me Andin?

Gjatë ditës së sotme ish-konkurrenti i “Për’puthen” ka zhvilluar një intervistë virtuale me ndjekësit e tij. Shumë prej tyre janë interesuar për raportet e tij me Andin dhe Fationi ju është përgjigjur shkurt të gjithëve.

“Shumë pyetje të tilla. Nuk kam asnjë kontakt, nuk flas”, është përgjigjur ai

Leave a Reply