Testoni intelegjencen tuaj! Cilin numer e formoni me vetem dy levizje?


Testet nuk janë thjesht argëtuese për tu zgjidhur, por ato janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të ngrohur dhe testuar aftësinë e trurit tuaj.

Sipas New York Times, “Apeli i enigmave shkon shumë më thellë sesa nxitimi i shpërblimit të dopa. minës për të gjetur një zgjidhje.

Vetë ideja për të bërë një enigmë zakonisht zhvendos trurin në një gjendje të hapur, të gjallë dhe që është në vetvete një arra. tisje e këndshme ”.

Nëse mund të lëvizni vetëm 2 shkopinj, cili është numri më i madh i mundshëm që mund të krijohet?Shikoni pergjigjen ne linkun ne vazhdim:

Leave a Reply