TEST/Arrin të kuptosh se çfarë duhet të jetë pikëpyetja?


Enigmat dhe gjëegjëzat, i duam!
Jo të gjitha gjëegjëzat janë njësoj të lehta për t’u zgjidhur. E njëjta gjë vlen edhe për këtë enigmë. Në fillim do të të duket e lehtë për t’u zgjidhur. Nëse di të numërosh, me shumë mundësi do të vendosësh numrin 6 në pikën e shënuar me pikëpyetje. Por duhet të rimendohesh, sepse numri 6 nuk është i saktë.

Pyetje me hile
Është një pyetje me hile. Sado që ti mund të jesh i zoti për të zgjidhur gjëegjëza dhe enigma, nuk ke nevojë për asnjë nga këto aftësi për të zgjidhur këtë puzzle.

E vetmja gjë që ka rëndësi është një dozë e shëndetshme e arsyes! Nuk e ke kuptuar akoma? Për të zgjidhur këtë gjëegjëzë nuk ka rëndësi të jesh i mirë më numrat.

Megjithatë, pak njohuri nga makinat do të të hynte në punë! Hapësira me pikëpyetjen do të thotë R, për ‘reverse’./Perktheu: allnews.al

Leave a Reply