Teas dhe Beartit iu ѕhkëlqejnë sytë nga dashuria kur рozojë krahë njëri-tjetrit


Tea dhe Bearti vazhdojnë të mbeten dy protagonistët më të përfolur nga emisioni “Përputhen”.

Pasi e zyrtarizuan lidhjen dhe dhanë deklaratat e tyre lidhur me gjithë lëmshin e shkaktuar pas largimit të Teas dhe Andit si çift në emision, Teas iu mbyll Instagrami.

Tea dhe Bearti po qëndrojnë të pandarë nga njëri-tjetri, teksa shihet se kalojnë shumë kohë në Kosovë e sa në Shqipëri.

Bearti publikoi së fundi një fotografi, në të cilën shfaqet krah Teas në ashensor dhe të dy dukeshin të lumtur.

Leave a Reply