Tea u bë lajmi i ditës pas publikimit të video në krevat me djalin nga Kоѕova, nëna e Andit: Mendoja se iѕhte e duhura рër djalin tim


Nëna e Andit u duk në ekran se ishte më e lumtura për lidhjen e të birit me Tean. E ftuar në studio pak javë më parë ajo tha se Tea është vajza e duhur për Andin.

Reagon Andi pas publikimeve ku shihen duke u puthuar Tea dhe Bearti

“Mua më ka pëlqyer që në fillim fare Tea, që në takimin e parë. Madje i dyti më ka pëlqyer më shumë nga të gjitha takimet. E shoh edhe sot e kësaj dite atë takim”, tha nëna e Andit

Ajo u shpreh se Andi dhe Tea i kanë gjërat nën kontroll dhe shkojnë edhe nga pamja fizike. “Është shumë e mirë Tea. Janë pothuajse njësoj të dy, të matur, të pjekur, të qetë, i kanë gjërat nën kontroll. Edhe nga paraqitja fizike shkojnë. Tea është shumë e mirë”, kishte theksuar ajo.

Tea dhe Andi dolën çift nga Përputhen por sot janë publikuar foto dhe video të Teas me Beartin, të cilët shfaqen në momente in time.

Leave a Reply