Tea ia kthen Ѕhqiрës që tha ѕе e ka рarë në Воgë: Je Ιеzbike


Prej disa ditësh Shqipja su lmon hapur çiftin Andi – Tea. Madje ajo tashme është duke publikuar disa foto të Teas me Beartin, ish-konkurrentin e “Për’puthen”.

Pas kësaj, Tea ka vendosur të reagojë nëpërmjet llogarisë së saj në Instagram. Ajo ka postuar disa video ku tregon se me foton e Beartit, Shqipja i ka hedhur poshtë të gjitha hipotezat ku tregonte se Andi e Tea njiheshin që nga viti 2015.

Pas kësaj ajo ka publikuar deklaratën homofobe të Shqipes që u largua nga emisioni dhe nëpërmjet një tjetër postimi ka treguar se njerëzit homofobë janë të prirë për të qenë homoseksual në vetvete ndonëse nuk duan të pranojnë.

Rikujtojmë se ditë më parë edhe Tea u aku zua për faktin e të qenit lez bike duke qenë se kishte dhe faqe të hapur në një aplikacion homose ksua lësh.

E pra me këto ak uza Tea vendosi ti mb yll gojën Shqipes, duke sqaruar çdo gjë.

Leave a Reply