Tea i tregon të gjitha për ndarjen nga Bearti: Një gjë shumë e rëndë ndodhi në Turqi me ne, nuk kthehem më me të


Tea Pranon se ngjarja e rëndë që ndodhi mes tyre në Stamboll sh kat ërrroi përfundimisht marrëdhënien, që sipas saj ishte to ksike.

Tea tregon se Bearti shfaqte pasiguri në raport me njëri tjetrin, qëndronin gjatë të gjithë kohës bashkë dhe kjo sa duket rriti te nsionet dhe de batet e forta mes njëri-tjetrit. Kudo shkonte Tea, Bearti e ndiqte nga pas. Gjate kohes qe ishin bashk Tea tregon se ka hequr dore nga gjithcka, iu perkushtua atij dhe kjo mendon se eshte gabim ne fakt.

Si pasojë e gjithë trysnisë, xhelozia e Beartit ishtë faktori kryesor i ndarjes së tyre. Por në Stamboll Tea pranon se një ngjarje e rëndë ka ndodhur dhe festa është kthyer në një atmosferë zenkash dhe urre tjesh. Tea pranon përfundimisht se gjithcka ka mbaruar me Beartin dhe nuk ka më rikthim pas.

“Nuk dua të më pyesin më për këtë, ishte një eksperiencë e bukur nuk mund të them që nuk e kam shijuar, por edhe qe kam vuajtur. Kjo kthehet në një mësim dhe mbetet në të shkuaren. Nëse do rikthehesha me Beartin? Është një kapitull i mbyllur për mua, nuk ka me kthim”

Me këto fjalë Tea mbyll intervistë. Lajmi konfirmohet nga vetë produksioni dhe Tea, te cilet e kane publikuar intervisten ne programin e tyre te ri.

Leave a Reply